Tässä blogissani tulen julkaisemaan vähän pidempiä "juttuja" ajankohtaisista aiheista ja vähän muustakin. Ajallisesti vanhimmat kirjoitukset ovat ylinnä.

Suomessa on meneillään perustavaa laatua oleva oikeudenkäynti, jossa kansalainen Vauhkala on nostanut syytteen Suomen valtiota ja Fazeria vastaan eriarvoistavan ja epäoikeudenmukaisen koronapassin käyttöönotosta syksyllä 2021.


Battle for Basic Human Rights - Case: CovidPass Home Page (casecovidpass.com)


Seuraava on lainausta Ossi Tiihosen facebook- kirjoituksesta 12.4.23:


VAUHKALA VASTAAN VALTIO - TOINEN PÄIVÄ


Todistajina olivat mm. virallinen rokotelobbari Hanna Nohynek, perusoikeusjuristi Matti Muukkonen ja ylilääkäri Asko Järvinen!

Nohynek on nyt todistanut oikeudessa, että koronarokotteet eivät estäneet tartuntaa ja koronarokotettu voi tartuttaa tautia. Tämä tarkoittaa, että koronapassin käytölle ei ollut todellisia syitä, vaan kyse oli vain kansalaisten kouluttamisesta tottelevaisiksi alamaisiksi. Ylilääkäri Asko Järvinen kutsui oikeudenkäynnissä koronaa jopa 'ensimmäiseksi poliittiseksi pandemiaksi'.

Helsingin käräjäoikeudessa on siis menossa perustavanlaatuinen oikeudenkäynti, jossa testataan sitä, onko Suomi oikeusvaltio. Voiko esimerkiksi valtio ulkoistaa ihmisoikeuksien luokkaukset yrityksille, esimerkiksi tässä tapauksessa Fazerille.

Tai voiko kansalaisia eriarvoistaa myös natsien käyttämillä terveyspasseilla? Valtamedia on tästä hipihiljaa - en löytänyt nopeasti selattuna asiasta vieläkään yhtään mainintaa.
Onneksi vapaa media PosiTV ja Ilkka Tiainen on paikalla ja tehnyt erinomaisen lyhyen koosteen myös toisen päivän tapahtumista.

Aseem Malhotra, brittiläinen tunnettu ja merkittävä kardiologi, joka on tänään perjantaina oikeudenkäynnissä todistajana, mainitsi eilisillan luennossaan että mm. merkittävät USA-podcastit tulevat uutisoimaan tapahtumasta. Tämä saattaa suomalaisen valtamedian Yle, HS, IS ja IL sille paikalle mille se kuuluu - sortajien propagandatuuteiksi.

Oikeudenkäynnin tuomarit ovat kovan paikan edessä. He joutuvat valitsemaan, ovatko he sortajien äänitorvia, jolloin he joutuvat keksimään perustelut Vauhkalan kanteen hylkäämiseksi tässä ilmiselvässä perusoikeuksien polkemisoikeudenkäynnissä vai ovatko he historian oikealla puolella ja tuomitsevat rehellisesti valtion ja Fazerin korvauksiin. Painostus tullee olemaan kovaa. Toivon, että tuomarit miettivät sitä, miten he haluavat jäädä muistetuksi historiankirjoissa. 


Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 2 - Posi TV


Battle for Basic Human Rights - Case: CovidPass Home Page (casecovidpass.com)

 

 13.4. 24 Koronapassi ja poliittinen pandemia

2.4.24 Anti-vaxxer next-door


13.4.24 Koronapassi ja poliittinen pandemia


14.4.24 "Syvästi pahoillaan"

Tohtori Aseem Malhotran todistus oikeudessa.


 

Oletko sinä tuo hirvittävä Anti-vaxxer, yhteiskuntarauhan armoton vihollinen, joka kellariloukossaan punoo juoniaan mitä kavalimman disinformaation levittämiseksi, joita hän "netin syövereistä" löytää viattomien kunnon kansalaisten pään menoksi?


Tällaisen kuvan on helposti voimakkaan mustamaalaamiskampanjan myötä voinut saada kuluvien neljän vuoden aikana ihmisistä, jotka eivät luota kokeellisten rokotteiden tehoon tai suhtautuvat epäilevästi rokotteisiin ylipäätään. Itse asiassa nimitystä on ilmeisen tarkoituksellisesti käytetty kuvaamaan juuri kansalaista, joka syystä tai toisesta suhtautuu kriittisesti kaikkiin rokotteisiin. Tähän joukkoon ilman muuta on sovitettu myös ne, jotka ovat heränneet uuden teknologian koronarokotteiden riskeihin, vaikka heillä ei muutoin ole ollut kielteistä kantaa ns. perinteisiin rokotteisiin, jotka antavat pysyvän suojan. Riittää kun olet vastaan ”tehokasta ja turvallista” mRNA- geeniteknologiaa sisältävää koronarokotetta, olet silloin tieteenvastainen denialisti, Anti-vaxxer!


Tämän määritelmän mukaan Anti-vaxxereita olisi maapallomme väestöstä n. 30%, jos n. 70%:n rokotekattavuuteen on uskominen maailmanlaajuisesti. Heillä kaikilla ei suinkaan ole omaa kellariloukkoaan, missä juoniaan yhteiskuntarauhan rikkomiseksi punoa, eikä heillä liioin ole mitään yhteiskuntavastaista taustaa, puhumattakaan terrorismista, joka niinikään on nähty liitettävän hirvittäviin Anti-vaxxereihin. Kansakunnittain Anti-vaxxereita on n. 80-1% väestöstä, riippuen valtakunnan rokotusasteesta. Entisissä ns. Itä-blogin maissa rokotusaste on jäänyt muuta  Eurooppaa alhaisemmaksi. Suomessa tuo lukema lienee siinä 30-20%. Joukossa on perheenäitejä, professoreita, duunareita, lääkäreitä, opettajia…siis kirjo koko kansasta. Koronapandemiaan saakka he ovat olleet normaali osa yhteiskuntaa, pitäen sen rakenteita omalta osalta yllä. Ainakaan korviini ei ole tullut yhtäkään yhteiskunnan rauhanrikkojaa, ei terroristia eikä liioin anarkistia tai Venäjän trollia.


Anti-vaxxer voi siis lymyillä naapurissasi, kaupan kassalla, hän voi istua vierelläsi bussissa tai elokuvateatterissa. Jos suhteellista osuutta tarkastelee, voi hän hyvin olla viisihenkisen perheesi yksi perheenjäsenistä.


Anti-vaxxer voi olla myös hän, joka auliisti tai painostuksen alla on ottanut nuo ihmerokotteet; joku yhden, joku kolme ja joku jopa extrabuusterin. Kyllä, vaikka he ovat olleet tottelevaisia kansalaisia, ovat he silti Anti-vaxxereita, jos ovat sattuneet saamaan vakavan rokotehaitan ja siitä julkipuhuvat, tai jos joku heidän läheisistään on rokotteeseen liittyen saanut vakavia vammoja tai jos nämä mahdollisesti ovat jopa menneet kuolemaan niin, että on syytä epäillä sen olleen seurausta ”tehokkaasta ja turvallisesta”. Voi voi silloin heitä, viattomat lampaat ovat joutuneet Anti-vaxxereiden disinformaation pauloihin ja nyt kuvittelevat jonnin joutavia ja ovat siirtyneet itsekin Anti-vaxxereiden leiriin!


Ei siis auta oletko rokotettu tai ei, jos olet vastaan pyhää Big Pharmaa, olet auttamatta Anti-vaxxer, "persona non grata" vallan käyttäjille.

2.4.24 Anti-vaxxer next door?

14.4.24 "Syvästi pahoillaan"

Näistä aivan "pikku seikoista" Pfizer on "syvästi pahoillaan".

unsplash